Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

The Northman filminin fragmanında Björk sürprizi

Robert Eggers tarafından yönetilen filmde ayrca Anya Taylor-Joy, Alexander Skarsgård ve Nicole Kidman da oynuyor

  • MIXMAG TURKEY
  • 21 Aralık 2021
The Northman filminin fragmanında Björk sürprizi

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Mixmag’in kapak yıldızlarından Björk, Robert Eggers’ın yeni film projesi The Northman’in ilk fragmanında ekrana yansıyan oyunculardan biri oldu.

Babasının bir işgalci ordusuna liderli tarafından öldürülmesine şahit olan Viking prensi Amleth'in intikam mücadelesini anlatan epik kurgusuyla öne çıkan filmde ayrıca Nicole Kidman, Anya Taylor-Joy, Alexander Skarsgård ,Ethan Hawke, Willem Dafoe, Claes Bang, Kate Dickie ve Ralph Ineson gibi oyuncular göze çarpıyor. Amleth rolüne Alexander Skarsgård hayat verirken, Amleth'e eşlik eden Olga figürünü Anya Taylor-Joy oynuyor. Björk ise Slav bir cadı rolüne bürünen Seeress karakterini canlandırıyor. Başarılı sanatçı The Northman’deki oyunculuğuyla, 2000 yapımı Dancer filmindeki rolünden sonra bu çaptaki bir film projesinde ilk kez yer almış oldu.

10. yüzyılda İzlanda'da geçen The Northman filmi hakkındaki detaylar geçen yıl gün yüzüne çıkmaya başlasa da prodüksiyon aşamasında pandemi kaynaklı ertelemeler olmuş geçen yıl ağustos ayında çalışmalara tekrar hız verilmişti. Aynı zamanda The Witch ve The Lighthouse filmlerinin arkasındaki isim Robert Eggers tarafından yönetilen filmin Türkiye’de 1 Nisan 2022’de gösterime girmesi bekleniyor.

Filmin ilk resmî fragmanını aşağıda izleyebilirsiniz.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...