Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
MÜZİK

TOKiMONSTA ve Alok Netflix dizisi Squid Game temalı kısaçalara katkı sunanlar arasında

4 parçadan oluşan kısaçalar albümde her prodüktör distopik drama dizisini kendi müzikal bakış açılarıyla yorumladı

  • MIXMAG TURKEY | FOTOĞRAF: NOH JUHAN (NETFLIX)
  • 24 Ocak 2022
TOKiMONSTA ve Alok Netflix dizisi Squid Game temalı kısaçalara katkı sunanlar arasında

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Netflix ve Universal Music Group bünyesindeki plak şirketlerinden Casablanca Records, ilk sezonunda dünya çapında büyük ilgi toplamayı başaran Güney Kore yapımı distopik gerilim ve drama dizisi Squid Game izleyicileri için özel bir müzik albümü yayımladı.

Dört parçadan oluşan “Squid Game (Let’s Play)” isimli kısaçalar albüme TOKiMONSTA, Alok, Cheat Codes ve MayTree birer parça ile katkı sunan sanatçılar oldu.

TOKiMONSTA, “The Flower Blooms” adını verdiği çalışmasında, dizinin ikonik Red Light, Green Light sahnesinde duyulan esrarengiz müzikten yola çıktı ve sıra dışı house tınılarına kendi vokal seslerini de serpiştirmeyi ihmal etmedi. Kısaçalar albümdeki bir diğer dikkat çeken çalışma ise Alok’un projeyle aynı ismi taşıyan açılış parçası. Dizinin Pink Soldiers tema müziği ile TOKiMONSTA’nın da ilham aldığı Red Light, Green Light müziğinin yaratıcı bir bütünleşmesini müzikseverlere sunan parça, ilk dinleyişte karşı konulmaz dans etme isteği uyandırıyor.

Cheat Codes üçlüsü “Way Back Then” ile dinamik bir bass house çalışması ortaya koyarken, albümün kapanış parçasındaysa MayTree’yi Squid Game’in soundtrack müziklerindeki çeşitli şarkılardan farklı vokal kesitleri acapella versiyona dönüştürürken görüyoruz.

Komutan Logar'ın hologram dans makinesi için birebir parçalardan oluşan çalma listemizi dinleyin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...