Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Yiğitoğlu, Risa Taniguchi ile ortak kısaçalar albümü “Deep Focus” için bir arada

Octopus etiketli iki yapımlık albüm, bir ustalık eseri

  • MELİS ÖZEK
  • 1 Temmuz 2022
Yiğitoğlu, Risa Taniguchi ile ortak kısaçalar albümü “Deep Focus” için bir arada

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Vent, Contact, Womb ve benzeri kulüpleri ile fantezileştirilen Japonya'nın yeni nesil sanatçılarından Risa Taniguchi'nin; Yiğitoğlu ile ortak kısaçalar albümü “Deep Focus” yayımlandı. Albüm, minimalist kulüp estetiklerine sahip iki yapımlık bir ustalık eseri. Taniguchi ve Yiğitoğlu'nun karşı konulmaz becerilerinin bir kanıtı.

Endüstriyel temellere sahip albüme, keskin sound ve gizemli vokaller hakim. Tokyo warehouse'larına özgün gerilim hissettirilmiş. Hipnotize edilen techno severler, sarsıcı derinlikte bambaşka bir yolculuğa çıkacak.

2017 Japonya Ultra Music Festivali'nde dinlediği Joseph Capriati performansı sonrası techno türüne yönelen Yiğitoğlu, dünya çapında desteklenen büyük başarılara adım attı. Başarıların devamını getiren Türk prodüktör, sıra dışı bir dokunuşa sahip.

Müzik hayatına klasik müzikle adım atan Risa, yeraltının iz bırakan sesleri ile Londra'da tanışıyor. Japonya'ya döner dönmez electronica ve techno üzerine giden sanatçı, Lyase etiketiyle çıkan ilk uluslararası projesi üzerine düşüyor.

Risa Taniguchi'nin, Yiğitoğlu ile ortak kısaçalar albümü “Deep Focus”u aşağıda dinleyebilirsiniz.



#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...