Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

A State of Trance’in 2021 derlemesi müzikseverlerle buluştu

Armin van Buuren’in mikslediği ‘A State of Trance Year Mix 2021’, ASOT’un 18’inci yıllık derleme albümü oldu

  • MIXMAG TURKEY
  • 12 Aralık 2021
A State of Trance’in 2021 derlemesi müzikseverlerle buluştu

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Elektronik müzikte geçmişten bugüne uzanan en istikrarlı ve en saygın konseptlerden biri olarak ilk yayınını Armin van Buuren ve Ruben de Ronde'un ortak prodüktörlüğünde 18 Mayıs 2001'de gerçekleştiren radyo şovu A State of Trance’in yıllık derleme albüm serisine bir yenisi eklendi.

Bu yıl ASOT program akışında yer alan en özel parçaların Armin van Buuren kürasyonuyla oluşan miks albümü “A State of Trance Year Mix 2021” 10 Aralık itibarıyla tüm dijital platformlarda yerini aldı. Aralarında Above & Beyond, Paul Oakenfold, Tinlicker, Cosmic Gate, Ferry Corsten, Gareth Emery, Aly & Fila, Andrew Rayel, Kryder, Paul van Dyk ve Armin van Buuren’in kendisinin de bulunduğu birçok sanatçının 100’ü aşkın parçasını içeren albüm, Armada Music etiketiyle çıktı.

“A State of Trance Year Mix 2021” hakkında açıklamalarda bulunan Armin van Buuren şu ifadeleri kullandı: “Her yılı trance ve progressive’in en iyilerinin derlendiği albümle bitirmek bir gelenek halini aldı. Hayatımda müzik olduğu için bu yıl kendimi her zamankinden daha da fazla mutlu hissettim. Müzik, içinde bulunduğumuz belirsiz ve can sıkıcı zamanlarda yolumuzu aydınlatan bir ışık kaynağı. Yolumuza ışık olmaya devam edecek ve umuyorum ki tünelin mutlu sonla biten ucuna hepimizi taşıyacak.”

ASOT 2021 miks albümünü aşağıda dinleyebilir, tüm dijital platformlardan erişmek için bu bağlantıyı kullanabilirsiniz.

‘Dünyanın Ritmi: Amsterdam’ çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...