Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Minstrel yeni tekli çıkardı: ‘Chosenness’

Çalışma, Pleizel’e ait bir remiks ile birlikte dijital platformlardaki yerini aldı

  • MIXMAG TURKEY
  • 2 Ekim 2021
Minstrel yeni tekli çıkardı: ‘Chosenness’

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Çalışmalarını İstanbul’da sürdüren DJ/prodüktör Minstrel, “Chosenness” adını verdiği teklisini müzikseverlerin beğenisine sundu.

2010'lu yılların başından bu yana Burak & Emre ikilisinin bir parçası olan ve 2020’de techno’ya odaklandığı solo projesi Minstrel’ı hayata geçiren sanatçı (Emre Akçay), yeni müzikal serüvenine üçleme serisi ile Mayıs 2020’de başlamıştı. Üçlemenin “Superiority” adlı ilk teklisini Eylül 2020’de “Singularis” takip etmiş, üçlemedeki son yapım olan “Siege” ise Ocak 2021’de çıkmıştı.

Sanatçının yeni teklisi “Chosenness” ilk olarak Mart ayı sonunda Future Forward Music’in 44 sanatçıyı bir araya getirdiği “The Void” derleme albümünde miks versiyonu ile dinleyicilerle buluşmuştu. Çalışmanın yeni paylaşılan kesintisiz orijinal düzenlemesine şimdi ayrıca Pleizel’in yaptığı remiks de eşlik ediyor.

Minstrel, 21-25 Ekim tarihleri arasında Bodrum'da üçüncü organizasyonunu gerçekleştirecek olan Majalis Festival'de sahne alacak isimlerden biri. Pleizel’in remiksini de içeren çalışmayı aşağıda dinleyebilir, Majalis Festival 2021'le ilgili ayrıntılı bilgi edinmek için bu sayfayı ziyaret edebilirsiniz.

MAJALIS FESTIVAL | 21-25 EKİM 2021, BODRUM

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...