Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Anıl Bütün yeni teklisinde ‘Muğlak’ sularda geziniyor

Tekli, Anıl Bütün’ün kurucuları arasında yer aldığı plak şirketi LOUD Underground’un 10’uncu kataloğu kapsamında 24 Ocak'ta tüm dijital platformlarda çıkıyor

  • MIXMAG TURKEY
  • 18 Ocak 2022
Anıl Bütün yeni teklisinde ‘Muğlak’ sularda geziniyor

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

LOUD Underground, Anıl Bütün’ün “Muğlak” isimli yeni teklisiyle kuruluşunun birinci yılını kutluyor.

Çeşitli sanatçıların katkı sunduğu “Audio Diary 001” derlemesi ile geçen yılın başlarında plak şirketi departmanını tanıtan LOUD Underground, Anıl Bütün’ün “Muğlak” adını verdiği projesiyle 10’uncu kataloğunu yayımlamaya hazırlanıyor.

Son zamanlarda Chris Liebing, Marco Resmann ve Camea gibi sanatçıların desteğini alan Anıl Bütün’ün hipnotik, karanlık ve akıcı elementleri bir araya getirdiği yeni projesi 24 Ocak’ta tüm dijital platformlardaki yerini alacak.

2022 yılında takipçileriyle daha sık yeni müzik paylaşacaklarını duyuran LOUD Underground; global sahnenin de sağlamış olduğu motivasyon ile özgün çalışmalarına Ongun Tütüncü’nün 31 Ocak’ta çıkaracağı iki parçadan oluşan “Love Consolidate” kısaçalarıyla bir yenisini daha ekliyor olacak.

Genç plak şirketi ayrıca, ocak ayındaki projeleri kapsamında 21 Ocak Cuma günü Hall Kuşadası, 22 Ocak Cumartesi günü ise Kite Ankara’da gerçekleştireceği showcase etkinliklerinde dinleyicileri ile bir araya gelecek.

Anıl Bütün’ün yeni teklisi “Muğlak”ı aşağıda dinleyebilirsiniz.

#Turkuaz çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...