Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Orbital’ın ‘Are We Here?’ şarkısına Dusky ve Shanti Celeste remiksi

İngiliz prodüktörler, ‘Are We Here?’ın 30. yılını iki mükemmel remiks ile kutluyor

  • MIXMAG TURKEY
  • 17 Ocak 2022
Orbital’ın ‘Are We Here?’ şarkısına Dusky ve Shanti Celeste remiksi

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Londra merkezli ikili Dusky ve çalışmalarını Bristol'da sürdüren Shanti Celeste Orbital’ın "Are We Here?" parçasının yaklaşan 30. yıl kutlamalarına özel iki şarkılık remiks albümü için bir araya geldi.

"Are We Here? (30 Something) [Remixes]" adlı albümde her iki yapımcı da 1994'te yayımlanan çalışmaya iki remiks yaparak yaratıcı övgülerini sunmuş oldu.

İki parçalık projenin açılışını yapan Dusky, remiksinde yeni sample'lara yer vererek parçanın daha sade ve perküsyonlu bir sese sahip elektro düzenlemesini dinleyicilerle buluşturdu.

İkili, sosyal medya hesaplarında yaptıkları açıklamada, “Orbital, tüm zamanların kahramanlarından, bu yüzden 90'ların klasiği 'Are We Here?'ın dünya çapında yeniden remiksini yapmak gerçek bir onurdu” sözleriyle duygularını paylaştı.

Shanti Celeste'nin 90'lara ait parça için hazırladığı canlandırıcı, yüksek tempolu ve dans pistleri için tasarlanan remiksi ise Orbital ikilisinin melodik bakış açısına yeniden hayat kazandırıyor.

Shanti Celeste de sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla proje hakkındaki düşüncelerini takipçileriyle paylaştı: “Bu, üzerinde bir süredir çalıştığımız bir proje ve şimdi tüm platformlarda yer alan Orbital’ın 'Are We Here?' remiksimi sizinle paylaşmaktan gerçekten gurur duyuyorum. Bunun gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkürler, böyle efsanevi müzisyenlere remiks yapmamın istenmesi büyük bir onur benim için.”

Geçen yıl, Special Request’in "Chime" remiksi ve ANNA'nın 1991 yapımı "Belfast"a yaptığı çifte remiksi başta olmak üzere birçok önemli sanatçı Orbital’in klasikleşmiş diğer ikonik parçalarının 30 yılını kutlamak için yeteneklerini konuşturmuştu.

"Are We Here?" için Dusky ve Shanti Celeste tarafından hazırlanan remiksleri aşağıda dinleyebilirsiniz.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...