Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

ANNA ve Jon Hopkins “Deep In The Glowing Heart” için buluştu

Bu olağanüstü birliktelik, Domino plak şirketinden

  • MELİS ÖZEK
  • 17 Haziran 2022
ANNA ve Jon Hopkins “Deep In The Glowing Heart” için buluştu

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Jon Hopkins, Brezilyalı tekno yapımcısı ANNA ile olağanüstü bir işbirliği çıkarttı. Bir ay süren trans-Atlantik çalışmalar sonucu ortaya çıkan "Deep In The Glowing Heart" (Night Version); ilhamını, Hopkins'in DJ'liğe yaptığı düzenli dönüşten alıyor. Bu motive edici dönüş ile birlikte gelen sarsıcı enerji de yansımış parçaya. Parça; Coachella ve Fabric dahil olmak üzere sanatçıların dünya çapında gerçekleştirdikleri canlı setlerde yaptı prömiyerini. Ve şimdi, Night Version tüm dijital platformlarda.

"Deep In The Glowing Heart"ın orijinal versiyonu, Jon Hopkins'in geçtiğimiz sene Kasım ayında yayınladığı son stüdyo albümü "Music For Psychedelic Therapy"e ait. Yorumlarını aktaran Hopkins, "Müzik şifa olabilir, müzik rehberlik edebilir" ifadelerini kullandı. Night Version, bambaşka bir hikaye.

Çalışma üzerine yorum yapan Hopkins, "ANNA'nın çalışmalarına Hidden Beauties parçası ile rastladım; DJ setlerinde de her daim çalar buldum kendimi. "Singularity" için bir remiks düzenlemesini istedim. Öylesine beklenmedik çalışmalardı ki, kendisi ile tekrar üretebilmek için oldukça heveslendim. İpleri tamamen teslim etmek yerine bu sefer, bir arada olalım istedim. İnişleri ve çıkışları bol olan bir süreçti; her daim her şey akışında ve oldukça pürüzsüzdü. Her iki tarzın bir buluşması bu parça, bu gerçeği de seviyorum oldukça" açıklamalarında bulundu.

ANNA ise, "Jon ile birlikte müzik yapmak bir onur. Müzikleri hayatımın bir parçası; meditasyon, uzun yürüyüşler ve teffekkür anları. Singularity için tasarladığım ilk remiksi, kariyerim üzerinde oldukça etkili oldu. Bu başarı ile birlikte Jon'u daha da iyi tanımak istedim. Bu birliktelikle birlikte, ilişkimizde de raylar oturuyor gibi" diyor.

"Music For Psychedelic Therapy", Hopkins'e ait ve Grammy Ödüllerine aday gösterilen "Singularity" (2018) ve "Immunity" (2013) albümlerini takiben çıkan ilk uzun albüm. Beklenilenin aksine albüm; "ritimden yoksun, senfonik bir elektronika/dans yapıtı".

Hopkins, bu yaz sezonu için festivallerin yanı sıra "Psychedelic Therapy"e özel canlı etkinlikle planlamakta. Londa, Austin ve Los Angeles'ta lanse ettiği proje için sırada Wilderness Festival ve İrlanda merkezli Body & Soul Festivali yer alıyor.

Sanatçı kısa sıra önce Unboxed Festival'in Dreammachine'ı için de sesler bestelemişti. Hopkins'in en son albümüne benzer tasarlanan Dreammachine; titreşime bağlı, çok duyusal bambaşka bir deneyim.Tüm o ışıklar ve müzik, zihinlerde kilit açacak.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...