Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Cinthie DJ-Kicks’in yeni derlemesiyle karşımızda

Toplam 23 parça içeren derlemede Anıl Aras’tan da bir parça yer alıyor

  • MIXMAG TURKEY
  • 11 Mart 2022
Cinthie DJ-Kicks’in yeni derlemesiyle karşımızda

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

!K7 Records, miks serisi DJ-Kicks’in yeni deremesini çalışmalarını Berlin’de sürdüren DJ/prodüktör Cinthie’ye emanet etti.

Dijital, plak ve CD formatlarda 1 Nisan’da çıkacak olan ve Cinthie kürasyonuyla hazırlanan derleme miksinde toplam 23 parça yer alıyor. Terrence Parker, Paul Johnson, Anna Wall, Logic 1000, Amir Alexander ve Boo Williams’ın aralarında olduğu çeşitli sanatçılara ait yapımlar içeren kürasyonda çalışmalarını Hollanda’da sürdüren Türk DJ/prodüktör Anıl Aras’ın da bir parçası yer alıyor. Aras, “Flat Pack” adını verdiği parçasıyla derlemede yerini alanlardan.

Avrupa’daki house müzik çevresinin etkin isimlerinden biri olan Cinthie, ilk uzunçalar albümü “Skylines - Citylights”ı 2020’de çıkarmıştı. 803 Crystal Grooves plak şirketinin kurucusu olan sanatçı aynı zamanda plak dükkanı Elevate Berlin’in işletmecisi. Daha önce Cinthie Christl, Cinthie Ulrich ve Vinyl Princess alter egoları altında yaptığı müzikleri de dinleyicileriyle paylaşan sanatçının DJ-Kicks derlemesinde kendisine ait bir parçası da bulunuyor. Cinthie’nin “Organ” isimli parçası, derlemenin çıkışı öncesi müzikseverlerle paylaşıldı.

Cinthie, derleme ile ilgili yaptığı açıklamada, “DJ-Kicks’in her sanatçının kariyerinde önemli bir yeri vardır… Parça listemi oluştururken, eski kahramanlarımın yanı sıra oyunun yeni aktörleri olan yeni figürlerden parçaları da seçimlerim arasına aldım” derken, “Dinleyenleri house müzik ile engin bir yolculuğa çıkarmak, bu DJ-Kicks kürasyonunu hazırlarken taşıdığım temel amaçtı. Deep’ten Detroit house’a, yüksek tempolulardan sakin tınılı olanlara, caz esintili olanlardan disco ve Chicago’ya, çeşitli renklerden yapımlar umarım bu yolculukta herkesin hoşuna gider” şeklinde konuştu.

Derleme mikse buradan ön sipariş verebilir, Cinthie’nin yapımını üstlendiği çıkış parçası “Organ”ı aşağıda dinleyebilirsiniz.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...