Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
TEKNOLOJİ

Dyson’dan ‘hava filtreli’ kulaklık modeli

Çok uluslu teknoloji şirketinin yeni kulaklık modeli hem hava hem de gürültü kirliliğine bütüncül çözüm üretmeyi amaçlıyor

  • MIXMAG TURKEY
  • 31 Mart 2022
Dyson’dan ‘hava filtreli’ kulaklık modeli

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Teknoloji şirketi Dyson, hayli ilgi çekici bir kulaklık modelini piyasaya sürmek üzere olduğunu duyurdu.

Gürültü önleyici özelliğe sahip olan ve ön tarafında ağız ve burnu kaplayan hava filtresi bulunan kulak üstü kulaklık modeli Dyson Zone, kulak bölgesi çevresindeki kompresörleri sayesinde dış hava etkenlerini minimize ederek temiz havayı siperliğin iç tarafına yönlendiriyor.

Konvansiyonel maskelere kıyasla ön tarafı cilt ile temas etmeyecek şekilde tasarlanan ürün, yüksek performanslı neodim elektroakustik sistemindeki çoklu mikrofonlarla birlikte gelen pasif ses azaltma, doğal frekans tepkisi ayarlama, tepkisel sağ sol dengesi ve minimize edilmiş distorsiyon özellikleriyle gürültü engelleme teknolojisini farklı bir seviyeye çıkarıyor.

Ürüne dizayn açısından baktığımızda ise kulaklığın ağırlık merkezinin başın tepesini baskılayacak şekilde değil, sağ ve sola dağıtılacak şekilde geliştirildiğini görüyoruz; bu da uzun süre kullanım konforu sağlaması bakımından önemli bir detay.

Dyson Zone, firmanın giyilebilir teknolojiler segmentine adım attığı ilk ürünü olma özelliği taşıyor. İngiltere, Singapur, Malezya ve Çin’deki farklı mühendis ve tasarımcı ekiplerin beş yıldan fazla süren ve 500 civarında prototipi geride bırakan ortaklaşa çalışmalarıyla geliştirilen kulaklığın bu sonbaharda satışa çıkması bekleniyor.

Ürünün tanıtım videosu aşağıda izleyebilir, ayrıntılı bilgi edinmek için ürün bilgilerinin detaylandırıldığı sayfaya göz atabilirsiniz.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...