Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Glowal’dan beklenen albüm: ‘Trigger Your Sense’

Glowal, Sapiens Records etiketli 10 parçalık ilk albümünü duyurdu... Albüm 15 Nisan’da çıkacak

  • MELİS ÖZEK
  • 21 Mart 2022
Glowal’dan beklenen albüm: ‘Trigger Your Sense’

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Oldukça kısa bir süre içerisinde elektronik müzik severleri etkisi altına alan İtalyan yapımcı Fabio Giannelli ve Alessandro Gasperini, bulaşıcı ritimleri ve duygu dolu vokalleriyle eşsizler. Afterlife, Innervisions, Diynamic, TA ve Sapiens çıkışlı çalışmalardan; Avrupa, Hindistan ve Orta Doğu sahnelerine Glowal, Dixon ve Solomun gibi sanatçılar da dahil küresel bir takipçi kitlesine sahip. Doğal yetenek ve tutkunun bu birleşimi, tanımı zor bir etki.

Fabio ve Alessandro için pandemi, toplum baskılarından uzaklaşıp benliklerine odaklanmak için bire bir olmuş. Sonuç, Sapiens etiketli ilk albüm “Trigger your Sense”.

“Trigger Your Sense”, son birkaç senedir evrende biriken hislerin bir bütünü. Dikkat çekense her daim olumlu tutumları. Amaç, umutları yeşertmek olmuş. Prodüktör, söz yazarı ve vokalist Giannelli ve Gasperini’nin dallanan becerelerine de ışık tutmuş albüm. “AYOT” ve “Unbroken” teklileri Tale Of Us ve BBC Radio 1 programıyla tanıdığımız Pete Tong’dan övgüler almış bile.

Albümleriyle ilgili açıklamalarda bulunan Glowal, “Sözlerden vokallere, hiçbir şey planlanmadı. Aksine her şey akışında gerçekleşti. Yılbaşı gecesi bitirdik albümü ve bambaşka umutlarla karşıladık yeni yılı. Parçalar verilen mücadeleler kadar umut dolu anları da yaşatıyor. 'Trigger Your Sense'; yaşama, umuda bir davet. Umarız beğenirsiniz!” sözlerini sarf etti.

15 Nisan'da çıkacak albümü favori dinleme platformunuzda şimdiden dinleme sıranıza almak için bu sayfayı ziyaret edebilir, yakın geçmişte albümden paylaşılan parçaları aşağıda dinleyebilirsiniz.

Haber: Melis Özek

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...