Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

JVNA ilk stüdyo albümüyle kaosta umudun arayışında

Sanatçının ‘Hope In Chaos’ isimli albümü çıktı

  • MIXMAG TURKEY | FOTOĞRAF: 36NEEX
  • 6 Aralık 2021
JVNA ilk stüdyo albümüyle kaosta umudun arayışında

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Çalışmalarını Los Angeles’ta sürdüren sanatçı JVNA, pop, rock ve bas öğelerinin belirgin bir bütünleşmeyle öne çıktığı ilk stüdyo albümünü dinleyicileriyle paylaştı.

12 parça içeren “Hope In Chaos” adlı çalışma, sanatçının iç dünyasındaki duygusal çalkantıların dışa vurumu niteliğinde. Tayvanlı bir ABD göçmeni ailenin çocuğu olarak California’da büyüyen JVNA, 6 yaşında klasik piyano eğitimi aldı ve şarkı yazarlığına henüz 11 yaşındayken başladı. Prodüksiyonlarını karanlık ve ışık, bas ve melodi, organik ve sentetik gibi ikili karşıtlıklardan yola çıkarak oluşturan sanatçı ayrıca favori anime ve video oyunu soundtrack’lerine yaptığı ilgi çekici düzenleme ve remiksleriyle de tanınıyor. Bunlardan biri, MapleStory’nin “Login Theme” parçasına yaptığı ve ilk 24 saat içinde yarım milyon dinleme sayısına ulaşan düzenleme olmuştu.

Albümde yer alan “Breakdown”, “Bullseye”, “Ghost” ve “Where You Are” isimli projelerini yıl içinde önceden paylaşarak ilgi uyandıran sanatçı, yeni albümünün turnesi kapsamında Şubat ve Nisan 2022 arasında Amerika Birleşik Devletleri’nde yoğun bir sahne programı başlatmaya hazırlanıyor.

JVNA’in 12 parçadan oluşan ilk stüdyo albümünü aşağıda dinleyebilir, sanatçının turne programıyla ilgili detaylara buradan ulaşabilirsiniz.

[Albüm kapağı: Ivan Wong]

‘Dünyanın Ritmi: New York’ çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...