Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
TEKNOLOJİ

Beatport DJ’in ‘parti modu’ özelliği dünyanın ilk uzak mesafeli b2b şovuyla tanıtıldı

Farklı kıtalardan anlık gerçekleşen b2b performansın aktörleri Jamie Jones ve Loco Dice oldu

  • MIXMAG TURKEY
  • 5 Aralık 2021
Beatport DJ’in ‘parti modu’ özelliği dünyanın ilk uzak mesafeli b2b şovuyla tanıtıldı

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Beatport, web tabanlı DJ uygulamasına “Party Mode” özelliği ekleyerek yeni teknolojisinin tanıtımını dünyanın gerçek zamanlı gerçekleşen ilk uzak b2b şovu ile yaptı.

Miami’deki Art Basel haftası etkinlikleri kapsamında 2 Aralık’ta gerçekleşen b2b şov, Beatport ve Microsoft iş birliğiyle geliştirilen Originals² teknolojisinin kamuoyuyla paylaşılan ilk resmi denemesi oldu. Şovun Miami’den bir parçası olan Jamie Jones’a Loco Dice Berlin’den eşlik etti. Originals², yeni jenerasyon müzisyen ve DJ’ler arasındaki yaratıcı iş birliği potansiyelini mesafe engellerini ortadan kaldırarak ileri seviyeye çıkarmayı amaçlıyor.

Microsoft Surface dokunmatik ekranlarına özel olarak optimize edilen Beatport DJ uygulaması, Beatport veritabanına sınırsız çevrim içi erişim olanağı tanıyan Beatport LINK ile de entegre şekilde çalışıyor. Uygulama parti moduna geçtiğinde, ortaklaşa performanslar için coğrafi mesafe engeli ortadan kalkıyor.

Parti modu özelliği, Beatport DJ uygulamasında henüz herkesin kullanımına açılmadı. Beta sürümlerdeki denemelerin tamamlanmasının ardından özelliğin tüm Beatport DJ kullanıcılarının kullanımına yakında sunulması bekleniyor.

Dünyanın kıtalar arası ilk b2b şovunu aşağıda izleyebilirsiniz.

#Turkuaz çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...