Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Matrix 4’ün ikinci fragmanı paylaşıldı

İlk fragmanı 9 Eylül’de paylaşılan film Türkiye’de 24 Aralık’ta vizyona girecek

  • MIXMAG TURKEY
  • 6 Aralık 2021
Matrix 4’ün ikinci fragmanı paylaşıldı

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Matrix serisinin dördüncü filmi The Matrix Resurrections’ın ikinci resmi fragmanı sinemaseverlerle paylaşıldı.

Filmden ilk görüntüler, 9 Eylül’de yayına giren ilk fragmanın hemen öncesinde, ziyaretçileri her izleyişte kendi bulundukları zamansal gerçekliğe göre karşılayan bir kurguyla tasarlanan interaktif bir internet sitesinde paylaşılmış ve gündeme oturmuştu. 1 Aralık’ta ise ikinci resim fragmandan kesitlerin yer aldığı Déjà Vu başlığı altında yeni bir video paylaşılmıştı.

Film birçok ülkede 22 Aralık’ta, Türkiye’de ise 24 Aralık’ta vizyona girecek. 22 Aralık ayrıca The Matrix Resurrections’ın henüz Türkiye’de hizmet vermeyen dijital yayın platformu HBO Max’te de dünya genelinde izleyiciye ulaştığı tarih olacak.

Lana Wachowski yönetmenliğinde hazırlanan The Matrix Resurrections’ın dikkat çeken oyuncu kadrosunda Keanu Reeves’in yanı sıra Priyanka Chopra, Carrie-Anne Moss, Jada Pinkett Smith, Lambert Wilson ve Daniel Bernhardt gibi isimler yer alıyor. Keanu Reeves ve Carrie-Anne Moss, yine Neo ve Trinity rolleriyle karşımızda.

Warner Bros tarafından paylaşılan resmi sinopsiste filme yönelik heyecanın dozunu artıran şu ifadelere yer verildi: “Günlük hayat ve ardında gizli olan iki gerçeklikte Thomas (Keanu Reeves) yine beyaz tavşanın peşinden gitmeyi tercih etmek zorunda olacak. Yapılacak tercih, Matrix’in içinde de dışında da illüzyon dahi olsa yine tek çıkış yolu olacak. Ancak bu kez her zamankinden daha tehlikeli biçimde.”

The Matrix Resurrections’ın ikinci resmi fragmanını aşağıda izleyebilirsiniz.

Komutan Logar'ın hologram dans makinesi için birebir parçalardan oluşan çalma listemizi dinleyin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...