Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Soundtype ‘Dark’ için remiks yarışması başlattı

DJ/prodüktör Hijaz ve vokalist Barçın'ın geçen yıl çıkardığı ‘Dark’ parçası için başlatılan yarışmaya 30 Nisan'a kadar katılım mümkün

  • MIXMAG TURKEY
  • 27 Mart 2022
Soundtype ‘Dark’ için remiks yarışması başlattı

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

DJ/prodüktör Hijaz ve vokalist Barçın'ın müzik kolektifi ve plak şirketi Soundtype’tan geçen yıl çıkardıkları “Dark” çalışması için remiks yarışması başlatıldı.

Soundtype'tan yarışmayla ilgili yapılan açılamada şu ifadelere yer verildi: “En iyi yayınlarımızdan biri olan Hijaz & Barçın – Dark için bir remiks yarışması başlatmak istedik. Bir remiks yarışması yapmak kolay fakat önceliğimiz emek verip katılacak kişilerin gerçekten emeklerinin karşılığını alabilmesi oldu. Gerçekten insanlarının emeklerinin karşılığını alabileceği ödüller hazırlamak istedik, bu yüzden aklımızdaki firmalara Soundtype’ı ve vizyonumuzu anlatan bilgiler gönderdik. Ableton, IK Multimedia, XLN Audio, Lunacy Audio ve UJAM gibi çok değerli firmalar sürece dahil oldu. Üretim yaptığı tarz fark etmeksizin her müzisyenin sahip olması gereken ödülleri sunduğumuza inanıyoruz.”

Topluluğuyla birlikte gelişmeyi hedefleyen, Türkiye'nin ilk kâr amacı gütmeyen müzik kolektifi Soundtype, içerisindeki müzisyenler birlikte üretiyor. Örneğin; birinin bir gitariste ihtiyacı varsa Soundtype'dan bulabiliyor ve her ortak çalışan, katkıları için telif ücreti alıyor. Miks, mastering, şarkı yazımı, kapak resimleri, videolar gibi çeşitli iş adımları da bu telif sistemine dahil. Soundtype'ın Discord'da 2.000'den fazla üyesi, 10'dan fazla imzalı sanatçısı ve 30'dan fazla yayımlanmış şarkısı bulunuyor.

“Dark” için başlatılan remiks yarışmasında ilk beşe girenlere verilecek ödüller şu şekilde:

1. Ableton Live 11 Suite, IK Multimedia Total Studio 3.5 MAX, XLN Audio XO & XOpaks, Official Release

2. Lunacy Audio – Cube, XLN Audio RC – 20, Official Release

3. UJAM Usynth Bundle, Official Release

4. Official Release

5. Official Release

Yarışmaya katılım, 30 Nisan'a kadar mümkün. Seçilen ilk beş remiksin tümü, Soundtype aracılığıyla dijital platformlarda yayımlanıyor olacak. Remiks yapmak için gereken dosyaları indirmek ve ayrıntılı bilgi edinmek için bu sayfayı ziyaret edebilirsiniz.

“Dark”ın orijinal düzenlemesini aşağıda dinleyebilirsiniz.

#Turkuaz çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...