Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Plak şirketi ШЩЦ tamamı Ukraynalı sanatçıların parçalarından oluşan miks yayınladı

Miks, Ukrayna için oluşturulan yardım kampanyalarına daha fazla dikkat çekmeyi amaçlıyor

  • MIXMAG TURKEY
  • 28 Şubat 2022
Plak şirketi ШЩЦ tamamı Ukraynalı sanatçıların parçalarından oluşan miks yayınladı

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Ukrayna merkezli plak şirketi ШЩЦ, tamamı Ukraynalı sanatçı ve prodüktörlerin müzik yapımlarından oluşan bir miks paylaştı.

Ülkede yaşanan işgale daha fazla dikkat çekmeyi ve Ukrayna ordusu ve sivillerin ihtiyaç çağrılarına farkındalık uyandırmak amacıyla paylaşılan bir saat uzunluğundaki miks için ШЩЦ şu ifadeleri kullandı: “Rusya, ülkemizde sivilleri öldürüp evleri bombalıyor ve gerçek dışı propagandalarına devam ediyor. Onları birlikte durdurabiliriz. Dünyadaki farklı radyo kanallarıyla iletişime geçerek bu miksi yayınlamaları isteğinde bulunduk. Buradaki temel amacımız, yaşadığımız sürece tüm dünyada daha fazla dikkat çekmek ve yardım kampanyalarıyla ilgili doğru iletişim kanallarını daha fazla görünür kılmak. Bu, insan haklarını savunan demokratik Ukrayna ile otokrat Rusya arasındaki bir savaş. Bu, iyiler ve şeytan arasında bir savaş. Sonunda iyiler kazanacak. Çünkü biz yurdumuzu ve ailelerimizi savunuyoruz.”

ШЩЦ şu ana kadar Londra’dan NTS, Glasgow’dan Clyde Built Radio, Kiev merkezli 20ft Radio ve Tallinn’den IDA Radio ile konuyla ilgili iletişim sağladığını bildirdi.

Plak şirketi ayrıca Ukrayna direnişine destek veren gönüllüler ve Ukrayna ordusu için yardım bilgilerinin yer aldığı bu sayfayı ve en doğru haberlerin takip edilmesi bu bağlantıyı kamuoyu ile paylaştı.

Önceki gün ayrıca Ukrayna'nın Ankara Büyükelçiliği, yardım toplamak amacıyla özel TL ve ABD doları hesapları açtığını duyurdu. Ukrayna devlet yönetimi, resmî Twitter hesabından yaptığı paylaşım ile Bitcoin, Ethereum ve USDT kripto para birimleriyle bağış kabul ettiğini açıkladı.

Miksi aşağıda dinleyebilir, Ukrayna’ya yardım için daha fazla seçeneği bu sayfayı ziyaret ederek görebilirsiniz.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...