Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Ultra Records ve Ultra Beach Costa del Sol'dan 20 yapımlık derleme albüm

Sofi Tukker, Oliver Heldens, Acraze ve Boris Brejcha albüme eşlik eden saygın sanatçılardan

  • MIXMAG TURKEY
  • 11 Ağustos 2022
Ultra Records ve Ultra Beach Costa del Sol'dan 20 yapımlık derleme albüm

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Ultra Beach, Costa del Sol açılışına özel Ultra Records ile 20 yapımlık derleme albüm için bir arada. Her iki ekip için de bu birliktelik, sürmekte olan geleneğin bir devamı.

Albüm, Ultra Records çatısı altında olup Ultra Worldwide etkinliklerinde de sahne alan başarılı prodüktörlerden parçalar içermekte. Derleme, dans müzik çerçevesinde çeşitli bir palete sahip.

Albümde, Solardo ve Paul Woolford'a ait “Tear It Up” parçasının 90'lardan ilham alan Oliver Heldens remiksi, Acraze ve 4B'nin ortak çalışmaları "Bang Bang" mevcut. Ultra Müzik Festivali'nde ve Ultra Avrupa'da sahne alan ve Grammy ödüllerine aday gösterilen Sofi Tukker'ın “Summer in New York” eseri dahil.

Geçen bahar Ultra Müzik Festivalinde ilk kez sahne alan high-tech minimal öncülerinden Boris Brejcha, Ginger'ın da dahil olduğu "Never Stop Dancing" ile albüme katkılarını sundu. SAYMYNAME ve Lit Lords'a ait "Flow" ile eklektik prodüktörlerden Party Favor'ın "Save Me" parçaları da albümde önce çıkan diğer çalışmalardan.

Albüm, Costa del Sol'un açılış ruhuna mükemmel bir dokunuş. Sahil etkinlikleri Ultra Beach ve Sohail Castle'de bulunan Resistance Stage olmak üzere iki etapta düzenlenecek.

Hırvatistan, Bali ve birçok kıyı bölgesindeki festivalleri ile Ultra Beach, binlerce müzik tutkununu egzotik noktalarda buluşturdu. Ekip için bir sonraki pitoresk Costa del Sol, oldukça doğal bir adım sanki.

Ultra Beach Costa del Sol 2022 albümünü aşağıda dinleyebilirsiniz.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...