Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

YėY’in ‘Heading Home’ video klibi için geri sayım başladı

Video klip bugün saat 18:00’da RIKODISCO’da yayınlanacak

  • MIXMAG TURKEY
  • 15 Aralık 2021
YėY’in ‘Heading Home’ video klibi için geri sayım başladı

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Çalışmalarını Almanya’da sürdüren elektronik müzik ikilisi YėY, bu yıl mayıs ayında çıkardığı kısaçalar albümü “Heading Home”a ismini veren açılış parçasına video klip çekti.

Kuzey Almanya’daki eski bir garajda çekilen yeni canlı performans videosu, bugün (15 Aralık) saatler 18:00’ı gösterdiğinde RIKODISCO iş birliği ve GRGDN Müzik etiketiyle YouTube üzerinden müzikseverlerin beğenisine sunulacak.

Dans müziğini başta Akdeniz olmak üzere dünyanın farklı noktalarında rastlanabilecek sıra dışı enstrümanlarla bütünleştiren, melodik house, techno ve etnik house türlerini kendi kozmopolitan stilinin önemli bir parçası haline getiren ikili, ünlü Türkçe pop şarkısı “Sen Benden Gittin Gideli”ye ve halk türküsü “Minnet Eylemem”e yaptığı elektronik müzik cover’ı ile ilgi çekmişti. Pozitif mesajlarla dolu samimi müzikleriyle dinleyicilerini büyülemeyi başaran YėY, İstanbul doğumlu e-bağlama sanatçısı Uğur Köse ile Alman prodüktör ve şarkıcı David König ikilisinden oluşuyor. Grubun Eylül 2020’de yayımladığı ilk kısaçalar albümü “Mirages”a yine Almanya’da Schwarzenbachtalsperre bölgesindeki Black Forest’ta EP’nin tamamına çekilen ve prömiyeri Generic Music Istanbul’da yapılan canlı müzik videosu eşlik etmişti.

“Heading Home”un video klibinin bugün saatler 18:00’ı gösterdiği zaman yapılacak prömiyerini buradan izleyebilir, bekleyiş sürerken ikilinin toplam 4 parçadan oluşan ve GRGDN Müzik’ten çıkan “Heading Home” kısaçalarını aşağıda dinleyebilirsiniz.

"HEADING HOME" VİDEO KLİBİNİN PRÖMİYERİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

#Turkuaz çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...