Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
ETKİNLİK

Toto Chiavetta 17 Aralık’ta Kastel İstanbul sahnesinde

Etkinlikte ayrıca Solak ve Berat Posta da kabin başına geçecek

  • MIXMAG TURKEY
  • 14 Aralık 2021
Toto Chiavetta 17 Aralık’ta Kastel İstanbul sahnesinde

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

İtalyan DJ/prodüktör Toto Chiavetta, 17 Aralık Cuma günü Kastel İstanbul’da sahne alacak.

Türkiye’deki dinleyicileriyle bir araya gelmek için gün sayan başarılı sanatçı, İtalya’nın Sicilya bölgesinde bulunan Catania’da müziğin merkezde olduğu bir ailede dünyaya geldi. 14 yaşında DJ’lik ve müzik prodüksiyonuna iyiden iyiye merak saran Chiavetta, henüz o dönemde bile geniş plak koleksiyonuyla müziğe olan tutkusunu herkese gösteriyordu.

1998 yılına kadar pek çok parti düzenleyen sanatçı, bir süre sonra gittiği New York’ta adeta müzikal anlamda kendini buldu ve kariyeri ivme kazanmaya başladı. Diynamic, Defected, Innervisions, Yoruba ve Soul Heaven gibi pek çok ikonik plak şirketiyle birlikte çalışma fırsatı bulan Chiavetta, içinde yer aldığı “Dedication To All The Mothers And Their Moons”, “Ederlezi”, “Everlasting Movement” ve “Ocean” gibi ortak yapım projelerle ve “Anti Loudness”, “Decadi”, “Arpeggiator In The Sky” ve “Heart Has No Time” gibi solo projeleriyle dikkat toplamayı bilmiş bir isim.

Sanatçı ayrıca Joseph Capriati’nin “Metamorfosi” albümündeki “Love Changed Me” şarkısına bu yıl Frank Wiedemann ile birlikte remiks yapmıştı. Son olarak ise içinde Elif’ten de bir remiks içeren Al3ne’nin “Memories” teklisine yaptığı remiksini geçtiğimiz günlerde dinleyicilerinin beğenisine sundu.

17 Aralık Cuma günü Kastel İstanbul’daki buluşmada müzik tutkunları Toto Chiavetta’nın yanı sıra Solak ve Berat Posta’yı da dinleme fırsatı elde edecek.

Etkinlik biletlerine buradan ulaşabilir, Toto Chiavetta’nın diskografisinde öne çıkan yapımları aşağıda dinleyebilirsiniz.

TOTO CHIAVETTA | KASTEL İSTANBUL, 17 ARALIK 2021, CUMA

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...