Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Oğulcan Akalın ‘Arator Circa’ ile Theory X’in yeni derlemesinde

Akalın’ın ‘Arator Circa’ adını verdiği yeni solo çalışması, Theory X’in 10’uncu kataloğuna özel olarak hazırladığı derleme albüm içinde yer aldı

  • MIXMAG TURKEY
  • 5 Haziran 2022
Oğulcan Akalın ‘Arator Circa’ ile Theory X’in yeni derlemesinde

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Çalışmalarını Antalya’da sürdüren DJ/prodüktör Oğulcan Akalın, “Arator Circa” isimli solo çalışması ile Theory X’in yeni derleme albümünde karşımıza çıkan isimlerden biri oldu.

Oğulcan Akalın’ın yanı sıra Analog Context, Axelax, Lodos, Innarius, Samet Zorlu, Cloud 18 ve Kerem Gell de parçaları ile Theory X’in 8 yapımdan oluşan “Continuum // Hypothesis, Vol. 2” isimli derleme albümünde yer alan isimler arasında. “Continuum // Hypothesis” derleme serisi, aralarında Batıkan Tanrıkulu, Boral Kibil ve Beken'in de olduğu ilk kürasyonla ilk kez geçtiğimiz yıl müzikseverlerle paylaşılmıştı.

Oğulcan Akalın, DJ’lik kariyerine Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde öğrencilik yıllarında ilk adımını attı. Melodik house ve indie dance tınılarının ön planda olduğu setleriyle tanıdığımız Oğulcan Akalın, Türkiye’nin önde gelen kulüp ve festival sahnelerinde aralarında Hannes Bieger, Indira Paganotto, Ae:ther, BeeGee ve Jan Mir’in de olduğu birçok sanatçıyla aynı etkinlik sahnelerinde performans sergileme fırsatı yakaladı. Müzik direktörlüğünü üstlendiği P.L.U.R. kolektifi, 2019’daki açılışından bu yana Sunset Cocktails, The Secret Cove, Sunset Pool Series, PlurLab ve Rave The Night gibi birçok parti serisi düzenlendi.

Akalın’ın yakın bir süre süre önce yayımladığı teklisi “Hypnotize”, Cosmic Gate’in ikonik radyo şovu Wake Your Mind’ın 413’üncü bölümünde yer bulmuştu.

Sanatçının “Arator Circa” adını verdiği yeni çalışmasını aşağıda dinleyebilir, “Continuum // Hypothesis, Vol. 2” derleme albümünü buradan inceleyebilirsiniz.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...