Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
ETKİNLİK

Techno'da sadeliğin özgün temsilcisi Truncate 19 Ekim'de İstanbul'da

Truncate, Türkiye'deki ilk performansını Jeton Records sunumuyla 19 Ekim'de Zorlu PSM %100 Studio'da gerçekleştirecek

  • MIXMAG TURKEY
  • 6 Ekim 2019
Techno'da sadeliğin özgün temsilcisi Truncate 19 Ekim'de İstanbul'da

2015 yılında başlattığı periyodik "Jeton Nights" etkinlikleriyle dünyanın önde gelen sanatçılarını Türkiye'deki müzikseverlerle buluşturan Jeton Records, 19 Ekim Cumartesi günü Los Angeles'ın küresel techno sahnesine kazandırdığı en prestijli isimlerden Truncate'i Zorlu PSM %100 Studio'da konuk edecek.

1990'lı yılların başında Güney Kaliforniya'nın house, acid, techno ve hardcore egemenliğindeki çok yönlü kulüp çevresinde profesyonel kariyerine adım atan Truncate (David Flores), birkaç yıl yalnızca DJ'lik yaptıktan sonra Audio Injection adı altında Monoid, Stimulus, 4 Track ve Droid Recordings gibi plak şirketlerinden orijinal müzik yapımlarını çıkarmaya başladı. Los Angeles merkezli plak şirketi ve prodüksiyon oluşumu Droid Behavior iş birliğiyle 2003 yılından itibaren 15 yılı aşkın süre boyunca yer aldığı "Interface" etkinlikleriyle Los Angeles'ta techno kültürünün gelişmesine önemli katkılar sundu.

2011 yılının ilk aylarında Audio Injection projesini geri planda tutarak techno'nun sade, pür ve derin yapısına odaklanan "Truncate" projesine yoğunlaşmaya başlayan sanatçı, yeni mahlası ile yayımladığı parçalarla Modeselektor, Ben Klock, Marcel Dettmann, Chris Liebing, DVS1 ve Joris Voorn gibi sektörün etkin isimleri tarafından desteklendi.

Bu dönemde dünyanın dört bir noktasında müziğini daha yoğun şekilde kitlelere ulaştırma fırsatı yakalayan Truncate, Berghain, fabric london, Movement Detroit, Dimensions, Awakenings ve Output New York gibi prestijli mekan ve festivallerin aranan ismi haline geldi.

19 Ekim'deki etkinliğin sahne programında ayrıca, başta "Unchained Melody" ve "Intercourse" adlı solo kısaçalarları olmak üzere çeşitli sanatçılarla ortak yapım olarak piyasaya sürdüğü çalışmalarla son derece üretken bir 2019 yılı geçirmekte olan Ferhat Albayrak ve Mixmag dergisi Temmuz ayı kapak yıldızı Richie Hawtin'in özel olarak kürasyonunu yaptığı "Cover Star Selects: Richie Hawtin" çalma listesine "Kargi" parçasıyla giren Kuvoka da yer alıyor. Kuvoka'nın çalışması son olarak Richie Hawtin'in yeni görsel-işitsel miks albümü "CLOSE COMBINED"da yer alma başarısı göstermişti.

Truncate, Ferhat Albayrak ve Kuvoka'nın 19 Ekim'de Zorlu PSM %100 Studio sahnesinde kabin başında olacağı etkinliğin biletlerine bu bağlantı aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

Jeton Records pres. Truncate, Ferhat Albayrak, Kuvoka — 19 Ekim 2019, Zorlu PSM %100 STUDIO

Truncate'in 4 Ekim'de piyasaya çıkardığı "The Bell", "Initials" ve "Timbre" adlı üç parçadan oluşan yepyeni kısaçalar albümünü dinleyin!

#Turkuaz çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...